toggler

Orchid Inspiration Days

Ontdek de orchidee in haar meest inspirerende vormen
Veertien orchideeënspecialisten in Nederland openen de deuren om klanten en eindklanten hun assortiment te laten bewonderen. De spectaculaire bloemen, bijzondere prints en opvallende kleuren van de orchidee verbinden de verschillende kwekerijen met elkaar, waarbij elke deelnemer zich onderscheidt met eigen verpakkingsconcepten, noviteiten en andere groene en bloeiende producten in hun collectie.

Openingstijden
Wo 6 t/m vr 8 juni 2018 – 08.00 tot 17.00 uur
Ma 11 t/m do 14 juni 2018 – 08.00 tot 17.00 uur

14 locaties, 7 dagen vol Orchid Inspiration Days
Volg de route naar de orchideeënspecialisten van Orchid Inspiration Days in Noord-Holland en Zuid-Holland. De veertien bedrijven die aan Orchid Inspiration Days deelnemen, zijn: Aphrodite Orchidee, De Hoog Orchids, De Vreede Holland, GreenBalanZ, Lansbergen Orchideeën, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Orchids4all, Pannekoek Orchideeën, Piet Vijverberg, Stolk Flora, Van der Hoorn Orchideeën en Wooning Orchids.

Hét zakelijke Orchideeënevent
De exporteur, groothandelaar, detaillist en retailer zijn van harte uitgenodigd voor een inspirerende reis in de wereld van de orchidee. Kondig uw bezoek aan en we staan voor u klaar om alles te vertellen over de prachtigste producten uit ons assortiment.

Meld u hier aan!