toggler

Your Natural Orchid in Kokodama pot

Your Natural Orchid in Kokodama pot Your Natural Orchid in Kokodama pot

Your Natural Orchid in Kokodama pot

Kweken met respect voor de aarde. De visie achter Your Natural Orchid schept verwachtingen. De verwachting dat niet alleen de plant natuurlijk is opgekweekt, maar dat ook de pot respect heeft voor de natuur. Daarom is Your Natural Orchid nu ook verkrijgbaar met Kokodama-potten. Een pot met een eerlijke uitstraling, gemaakt van kokosvezels. En daarmee 100% natuurlijk, want het product is ook nog eens geheel plasticvrij!

Biologisch afbreekbaar, natuurlijk mooi

Kokodama is gemaakt van de vezels van de kokospalm. De pot is na afloop 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Milieuvriendelijker kan het niet. En mooier trouwens ook niet. De pot van kokosvezels geeft onze Your Natural Orchids een echt natuurlijke uitstraling. Onderscheidend - en vooral margetechnisch interessant!

Afwerking met mos

De kartonnen pot heeft een ompot van kokos, afgewerkt met mos. Een speciaal ontwikkeld stokje met een krul houdt de tak op een natuurlijke manier omhoog. Kies ook voor maximale milieuvriendelijkheid. En laat uw klanten genieten van Your Natural Orchid met een verpakking van Moeder Natuur zelf!