toggler

Papieren traywikkel

Papieren traywikkel Papieren traywikkel

Your Natural verpakking: de traywikkel!

Waarom zouden we Your Natural Orchid ook niet een verpakking geven die de natuur als uitgangspunt neemt? Dat is het idee achter onze papieren traywikkel. Niet langer worden onze Phalaenopsis verpakt in milieu-onvriendelijk plastic. De oplossing: een complete tray in papier wikkelen! Het is een ideale verpakking voor bijvoorbeeld tuincentra en bloemisten die planten meteen uit de hoes halen.

Besparing 58 ton plastic per jaar!

Eén papieren traywikkel vervangt voortaan het plastic dat nodig is voor om bijvoorbeeld 10 planten per stuk in te pakken. De traywikkel is ideaal te combineren met de 10 gaats of 6 gaats EcoExpert tray van papierpulp, voor een nog milieuvriendelijkere uitstraling. De potentiële besparing is enorm: 58 ton plastic per jaar, gelijk aan de CO2-uitstoot van een auto die tien maal om de aarde rijdt! Ook is de nieuwe verpakking veel minder belastend dan de bekende Deense doos, waarin veel karton is verwerkt.

Niet alleen afbreekbaar maar ook recyclebaar

Ook met deze minimale hoeveelheid verpakkingsmateriaal blijven de beschermende eigenschappen van de verpakking volledig intact. Het materiaal is ook nog eens recyclebaar. Groot voordeel van papier ten opzichte van plastic is dat het hergebruik veel verder ontwikkeld is. De traywikkel is wéér een voorbeeld van hoe Stolk Flora de pioniersrol pakt. Wie volgt?

Bekijk onze papieren traywikkel op FloraXchange